Nieuws

17 oktober 2019

Voorwaarts van start met VoetbalTV

Vanaf dit seizoen is onze vereniging aangesloten bij VoetbalTV. VoetbalTV is het videoplatform voor het amateurvoetbal. Het platform maakt met behulp van slimme camera’s volautomatisch videoregistraties van onze wedstrijden op veld 1 en 2 (vanaf de JO13 en ouder, Jeugd t/m 12 wordt niet opgenomen), zodat alle voetbalmomenten makkelijk zijn vast te leggen, terug te kijken, te analyseren en te delen.

Doelen voetbal TV

Analyse wedstrijden

De trainers kunnen alle wedstrijdbeelden terugkijken en een eenvoudig analyse uitvoeren;

Sociaal platform

De wedstrijden zijn live te bekijken, samenvattingen terugzien, highlights creëren en mooie acties delen. Dat kan allemaal met de gratis VoetbalTV app;

VoetbalTV App

Om voetbalTV te kunnen gebruiken heb je de voetbalTV app nodig. Deze kun je downloaden in de appstores van Android en iOS. Met deze app is het mogelijk om live wedstrijden te kijken van je favoriete teams, highlights te maken van je wedstrijd en deze te delen op je eigen profiel in de app. Daarnaast kun je kijken naar allerlei leuke items op het gebied van amateurvoetbal.

Meer info kun je hier vinden:

https://www.youtube.com/watch?v=UmXoxaiW9gc

Om toegang te krijgen tot wedstrijden in de app kun je inloggen met je Voetbal.nl account!

Let op: Ook als supporter is het mogelijk om een Voetbal.nl account aan te maken via www.voetbal.nl

Let op 2: het is nog een relatief nieuw product en volop in ontwikkeling. Wij zullen met z’n allen dan ook wat ervaring moeten opbouwen met het gebruik. Eventuele opmerkingen kunnen we terugkoppelen naar VoetbalTV. Mocht je die hebben dan kun je ze mailen naar lberends@qbus-ict.nl

Download nu de VoetbalTV App in de appstores van Android en iOS.

Vacature

Wij zoeken nog een enthousiaste media liefhebber (Wellicht als stage voor een multimedia opleiding) die ons kan helpen met het gebruik van VoetbalTV. Het betreft dan vooral de coördinatie rondom opnames, het beantwoorden van vragen met gebruikers en het contact met VoetbalTV t.b.v. de afhandeling van die vragen. We verwachten niet dat het heel veel tijd gaat kosten. Mocht je belangstelling hebben en ons willen helpen dan horen we het graag!

Het voetbalbestuur.

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan