Nieuws

30 januari 2022

Voorwaarts 1 wint oefenwedstrijd met 6-2

Voorwaarts T speelde zondag 30 januari een oefenwedstrijd -na een lange voetballoze periode- in Hengelo tegen Achilles ’12. De wedstrijd eindigde na een 0-2 ruststand in een 2-6 overwinning.

De doelpunten van Voorwaarts kwamen voor rust van Nick Linthorst en Bruce Schotman. Na rust werd het half dozijn volgemaakt door doelpunten van Ismar Maglajlic, Marcus van Geelen (2x) en Bruce Schotman.

Voorwaarts boekte een goed resultaat op meerdere fronten, want het kon na lang blessureleed drie spelers weer welkom heten. De lang afwezige Mark Mulder bekroonde zijn terugkeer met een assist bij het eerste doelpunt. Luuk Grieving en Pim Havekes sloten ook weer aan bij het eerste elftal na blessures. Het elftal heeft met het intensieve voetbalprogramma op komst elke speler hard nodig. De terugkeer van het drietal en daarmee een bredere selectie is extra welkom om het overvolle competitieprogramma in te gaan.

Aanstaande zondag om 14 uur oefent het elftal van trainer Berthil ter Avest aan De Laene tegen WSV Apeldoorn. De wedstrijd kan door iedereen weer gevolgd worden, mits 1,5 meter in acht wordt genomen.