Nieuws

26 januari 2020

Voorwaarts 2 wint 1ste periode met nieuwe trainer

Over Voorwaarts 2 is veel te melden. Het elftal behaalde vandaag de eerste periode in de reserve eerste klasse A. Dat deed het met een gemiddelde van bijna 4 doelpunten per wedstrijd. Vandaag werd het 0-5 bij Epe. Dit is neergezet met een verjongde selectie en met een nieuwe trainer aan het roer, Jan Willem van Schooten.

Jan Willem is een 38 jaar en in het dagelijks leven werkzaam bij de landmacht, hij combineert dit met een studie bedrijfskunde.

Als voetballer heeft hij bij FC Zutphen gespeeld. Hij speelde en in het eerste, maar ook met regelmaat in het tweede elftal op het niveau 3de tot 1ste klasse zaterdag.

Na een ernstige blessure heeft hij het trainersvak opgepakt. Dat deed hij met succes bij de jeugd van Zutphen. Het afgelopen jaar was hij assistent-trainer bij FC Zutphen.

Jan Willem heeft een hele positieve kennismaking met de club gehad. Iedere speler is bereid of doet extra taken binnen de club. Het is een grote selectie, maar gelukkig is de samenwerking met het 3de en 4de elftal goed.

Jan Willem: “Ik ben een trainer die aanwezig zijn ook een kwaliteit vinden daarom houd ik strak vast aan twee keer trainen is spelen en zo spelen er vaak kwalitatief goede spelers mee met 3 en 4. Verder willen wij met het 2e opleiden voor het 1e maar wil ook herkenbaar voetbal spelen en vooral het publiek vermaken als zij bij ons komen kijken. Onze doelstelling hebben de spelers dit jaar zelf bepaald doordat ik ze in de voorbereiding een doelstellingen formulier heb laten invullen. Wij willen dit jaar met goed voetbal en veel plezier wedstrijden winnen, een periode pakken en vanuit daar kampioen worden.”

Ambities die in ieder geval in de eerste periode door de spelersgroep zijn waargemaakt, want op de helft van de competitie staat het 2de elftal fier bovenaan.

 

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan