Nieuws

12 juni 2023

Team JO9-01 ongeslagen Nederlands kampioen

Op zaterdag 10 juni schitterden de voetballers van Voorwaarts JO9-1 op het Voetbal Talenten Toernooi NK 2023 in Steenwijk. In oktober plaatsten de jongens zich voor de eindronde van het toernooi. Op het zonovergoten sportpark van D’Olde Veste, waar de accommodatie-man letterlijk een week op vakantie was en de velden dus niet gesproeid waren, pakten zij met een klinkende 4-1 overwinning in de finale uiteindelijk de titel.

Het team mocht op het eindtoernooi aantreden tegen 28 teams met leeftijdsgenoten uit heel Nederland. In de poulefase werden D’Olde Veste (6-1), OJC Rosmalen (3-2) en VFC uit Vlaardingen (3-2) verslagen. Vervolgens wonnen ze van Sittard (4-1) en nog een keer OJC Rosmalen (2-1). In de finale wachtte Alphense Boys, de winnaar van vorig jaar. En ook dat werd een 4-1 overwinning.

Dat betekende weer richting Twello met een prachtige titel, medailles, een kampioensschaal én een grote wisselbeker. Goed gedaan jongens!

Spelers: Stijn van Ekeren, Siem de Haan, Kjell Janssen, Melle van der Oord, Ravi van Osch, Wes Klunder, Hidde Poll & Sam Toxopeus. Trainers: Martijn Janssen, Bjorn van Ekeren & Michel van Osch.