Nieuws

9 juni 2023

Voorwaarts Twello en Univé: Een sterke verbinding voor succes!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Voorwaarts Twello een gloednieuw sponsortcontract heeft afgesloten met Univé voor de komende vier jaar! Univé wordt de shirtsponsor van onze Heren 1, 2 en 3 teams, en we zijn ontzettend trots om hun naam te dragen op het veld in de nieuwe tenues!

Univé gaat ook de rol van jassponsor op zich nemen voor onze gewaardeerde accommodatiecommissie. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk deze commissie is in het onderhouden en verbeteren van onze faciliteiten, en we zijn dankbaar dat Univé hen ondersteunt.

Om de verbintenis nog sterker te maken, zal er een bord worden geplaatst op ons hoofdveld. Dit bord zal niet alleen de naam van Univé dragen, maar zal ook fungeren als een symbool van onze samenwerking en wederzijdse waardering.

Daarnaast wordt er een kleedkamerbord bij de voetbal geplaatst! Univé zal een prominente aanwezigheid hebben in de kleedkamers, waardoor ze onderdeel worden van de Voorwaarts Twello-beleving.

Ook is Univé onze businessvriend bij de OMNI. Dit betekent dat ze betrokken zullen zijn bij het geheel van sportactiviteiten en evenementen die door onze vereniging worden georganiseerd. We kijken ernaar uit om samen te werken aan het versterken van onze gemeenschap en het bevorderen van een gezonde en actieve levensstijl.

We willen Univé hartelijk bedanken voor hun vertrouwen en betrokkenheid bij Voorwaarts Twello. Samen zullen we zorgen voor leuke sportmomenten en onvergetelijke ervaringen voor onze leden, supporters en sponsoren.

Met de steun van Univé zullen we voorwaarts gaan!

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan