Nieuws

31 januari 2024

Voorwaarts voetbal heeft nieuwe hoofdtrainer

Voorwaarts heeft overeenstemming bereikt met Martijn de Vogel als hoofdtrainer seizoen 2024-2025.

Martijn heeft de afgelopen 7 jaar met veel succes gewerkt bij 4de divisionist vv Heino. Technische coördinator Edwin Huis in ’t Veld is in z’n nopjes met de nieuwe hoofdtrainer. Het moge duidelijk zijn dat we weer moeten bouwen aan een stabiele selectie en prestatieniveau. We denken dat Martijn hiervoor de juiste man is.

Martijn was vanaf 2010 jeugdtrainer en assistent-trainer bij Rohda Raalte om vervolgens in 2017 hoofdtrainer te worden bij vv Heino. Bij vv Heino heeft hij laten zien spelers beter te maken en telkens weer een hecht collectief neer te zetten.

Martijn over zijn overstap: Toen Edwin Huis in ’t Veld mij vroeg om Jürgen Schefczyk volgend seizoen op te volgen hoefde ik niet lang na te denken. De afgelopen seizoenen kwamen vv Heino en sv Voorwaarts elkaar al geregeld tegen in de eerste klasse, dus de club is geen onbekende voor mij.

Ik kijk er erg naar uit om volgend seizoen bij sv Voorwaarts aan de slag te gaan. De club staat bij mij bekend als een warme vereniging, waar saamhorigheid en betrokkenheid hoog in het vaandel staan.

Er zijn goede faciliteiten om prestatievoetbal te stimuleren en de ambitie om met zoveel mogelijk eigen clubjongens iets moois neer te zetten spreekt mij erg aan. Het gras gaat niet harder groeien als je eraan trekt…

De voetbalvisie, onderlinge samenwerking binnen de club en de manier van opleiden zal de komende jaren de basis blijven vormen van nieuwe sportieve successen en vooral veel plezier.

Ik hoop dan ook een positieve bijdrage te kunnen gaan leveren aan een nieuwe stap “Voorwaarts”.

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan