Nieuws

11 januari 2020

Jochem de Weerdt verlengt contract

Voorwaarts en hoofdtrainer Jochem de Weerdt zijn voor het komende seizoen een nieuw contract overeengekomen. De trainer maakte het nieuws afgelopen donderdag bekend aan de spelersgroep. Voorwaarts, bij monde van technisch commissie lid Edwin Huis in ’t Veld en Jochem de Weerdt zijn verheugd met de nieuwe overeenkomst voor 2020-2021.

Voorwaarts werd het afgelopen seizoen kampioen in de tweede klasse J en staat momenteel een niveau hoger op de 10de plaats. TC-er Edwin Huis in ’t Veld spreekt zijn vertrouwen uit in de hoofdtrainer: “We denken dat deze trainer nog niet aan zijn plafond zit met deze groep”. We hebben een jonge talentvolle selectie en de trainer heeft de afgelopen periode laten zien progressie te maken met het elftal.

Jochem de Weerdt is op zijn beurt “blij om bij deze club nog een jaar te werken met een selectie waar nog veel rek in zit.” En zo vervolgt hij: “Een belangrijke overweging was dat de groep ook graag door wilde met mij.” Beide overwegingen waren voor hem doorslaggevend.

De aandacht kan nu weer uitgaan naar de belangrijke streekderby van zaterdagavond 25 januari om 19 uur tegen Rohda Raalte aan de Laene.

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan