Nieuws

11 mei 2020

Trainingsschema voetbal jeugd en senioren

Vanaf 6 mei week bieden wij onze jeugdleden t/m 18 jaar de gelegenheid om het sporten op onze accommodatie aan de Laene weer op te pakken. We starten met één keer in de week trainen voor alle jeugdteams. Vanaf 12 mei kunnen ook de senioren/keepers weer op ons sportcomplex terecht om te trainen.

Trainingsschema

We hanteren de volgende indeling van de velden aan de Laene:
Download hier het trainingsschema Jeugd en Senioren

Je wordt door je eigen trainer/leider waar nodig verder geïnformeerd. Hoe lang deze tijdelijke situatie geldt, weten wij niet maar wij blijven scherp. We kijken naar de overheidsmaatregelen en passen waar nodig/mogelijk – in overleg met de gemeente – de planning en regels aan.

Deelname aan de trainingen is niet verplicht. Mochten er morele bezwaren hebben, dan zullen wij daar begrip voor hebben. Gelieve wel de teamleiding te informeren.

We kunnen dit alleen doen als we ons allemaal houden aan de regels, die grotendeels door de overheid zijn opgelegd.

Protocollen KNVB

Wij vragen jullie kennis te nemen van de vier protocollen die de KNVB in samenwerking met NOC*NSF voor alle sportverenigingen heeft opgesteld.

  1. Iedereen
  2. Ouder(s)/verzorger(s)
  3. Sporters
  4. Trainers

COVID-19 reglement Voorwaarts

Voor onze vereniging hebben we de belangrijkste zaken en regels die specifiek op ons complex van toepassing zijn op een rij gezet. Wij vragen ook hier jullie aandacht voor.

Eén willen we er specifiek voor de voetbal uitlichten:

Maak gebruik van de ingang bij de grote fietsenstalling
Wij verzoeken alle leden van de voetbal het complex te betreden en verlaten via de ingang aan de Kerklaan bij de grote fietsenstalling (aan de kant van de kerk). Houdt hierbij rekening met de onderstaande routing.

INGANG:
We gebruiken de ingang met de grote fietsenstalling aan de Kerklaan om de leden binnen te laten. Dit is aan de kant van de kerk, het dichtst bij het clubgebouw. Via de gele hekjes betreed je de accommodatie.

UITGANG:
We gebruiken deze ingang bij de grote fietsenstalling ook weer om de accommodatie te verlaten. Je neemt hiervoor de route achter de kleedkamers om naar de fietsenstalling te gaan.

Lees hier alle regels om veilig te sporten

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan