BodyFit

dagmaandag
tijdstip19.00-20.00 uur
locatieOud Veluws College, Twello
leidingKarin Visser
Geen foto beschikbaar

Doelgroep

Voor dames van 50 jaar en ouder die het prettig vinden iedere week op muziek in groepsverband te sporten om op die manier in conditie te blijven.

Resultaat

Tijdens de les werk je aan het verbeteren van je conditie, lenigheid, spiermassa en je sociale contacten. Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om te sporten. Wij vinden het belangrijk dat je het met plezier doet dan bereik je je doel makkelijker en is het beter vol te houden.

Inhoud les

De les begint met een warming-up, hierbij worden de spieren en gewrichten warm en soepel gemaakt. Alle oefeningen doen we op muziek die het tempo bepaalt. Gedurende de les gaat het tempo langzaam omhoog. Naast cardio doen we ook spierversterkende oefeningen voor buik, billen en benen maar ook andere spiergroepen komen aan bod. Eventueel met behulp van gewichtjes en/of dynabands. We sluiten iedere les af met een coolingdown.

Proefles

Je mag gratis twee proeflessen volgen. Trek hiervoor makkelijk zittende sportkleding en goede soepele sportschoenen aan. Neem ook een handdoek en een bidon mee om tussendoor wat te drinken. Je bent van harte welkom om te ontdekken hoe fijn en gezellig sporten kan zijn.

Na 2 proeflessen vragen we je in te schrijven als lid van Voorwaarts.
Het lidmaatschap bedraagt EUR 38,00 per kwartaal en loopt in ieder geval tot 1 juli 2020.