Yoga

dagmaandag
tijdstip19.30-20.30 uur
locatieBasisschool Martinus (gymzaal)
leidingDaniëlle Hunink

Wat is yoga?

Bij yoga draait het om de balans tussen kracht en ontspanning. Een balans die in het dagelijks leven soms ver te zoeken is. We vliegen van het één naar het ander en vergeten op tijd rust te pakken. Tijdens de yoga worden krachtige houdingen afgewisseld met momenten van rust en stilte. Zo leer je om beter naar jouw lichaam te luisteren en jouw grenzen te ontdekken. Je traint kracht, flexibiliteit, rust en concentratie.

Daniëlle Hunink zal elke maandagavond in de gymzaal van Basisschool Martinus de deelnemers meenemen in de beginselen van de YOGA. Maar ook voor gevorderden is het een zalige les. Danielle heeft veel ervaring en zal tijdens de YOGA lessen de nadruk op ontspanning leggen.

Proefles

Iedereen is welkom om een proefles te komen doen. Het aanvragen van een proefles is verplicht en kan via email. Er zal contact worden opgenomen over een geschikte datum voor de proefles waarbij we rekening houden met een eventuele wachtlijst en de grootte van de groep.

Na 2 proeflessen vragen we je in te schrijven als lid van Voorwaarts. Het lidmaatschap bedraagt EUR 49,50 per kwartaal en loopt in ieder geval tot 1 juli 2024.

Heb je hierover vragen of wil je een proefles aanvragen neem dan contact op via email.

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan