Relaxercise

dagdonderdag
tijdstip20.00-21.00 uur
locatieKulturhus, Spiegelzaal 5+7, Twello
leidingYvonne Stegeman

Wat is Relaxercise?

Relaxercise is een Pilates-Mindfulness-les waar je tijdens de lessen naast de lichaamsversterkende oefeningen verschillende technieken leert om je bewust te worden van het hier en nu, én leer je los te laten. Dat is iets wat niet direct en makkelijk zal zijn, maar na meerdere lessen en veel oefenen ga je merken dat dit steeds beter gaat. Tijdens de Relaxercise oefeningen krijg je deskundige begeleiding met als resultaat:

De Mindfulness oefeningen zijn korte, praktische oefeningen die je ook heel eenvoudig thuis kunt doen. Resultaat:

De Relaxercise lessen worden gegeven in de Spiegelzaal in het Kulturhus. De rust en intieme sfeer van deze zaal zijn perfect voor de rustige oefeningen.

Proefles

Iedereen is welkom om een proefles te komen doen. Het aanvragen van een proefles is verplicht en kan via email. Er zal contact worden opgenomen over een geschikte datum voor de proefles waarbij we rekening houden met een eventuele wachtlijst en de grootte van de groep.

Draag makkelijk zittende kleding, sportschoenen zijn niet nodig en neem een grote handdoek mee. Heb je een eigen (yoga) matje dan kun je deze meenemen, anders hebben wij er 1 voor jou.

Na 2 proeflessen vragen we je in te schrijven als lid van Voorwaarts.
Het lidmaatschap bedraagt EUR 42,00 per kwartaal en loopt in ieder geval tot 1 juli 2024.

Heb je hierover vragen of wil je een proefles aanvragen, neem dan contact op via email.

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan