MFB (Men’s Fitness Bootcamp)

dagmaandag
tijdstip20.15-21.15 uur
locatieSportpark De Laene / Oud Veluws College
leidingKarin Visser

Heb je een blessure en kun je daardoor niet meer voetballen/volleyballen? Wil je jezelf uitdagen? Of wil je gewoon een extra uurtje sporten in de week? Dan ben je bij ons aan het juiste adres: beginnend of gevorderd sporter, dat maakt niet uit. De oefeningen kunnen op jouw niveau en naar jouw wens aangepast worden.

De les zal in het teken staan van conditietraining, oefeningen om je core te versterken, aangevuld met een fun-element. De les staat gepland op de maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur in de gymzaal van het oude Veluws College. Maar bij goed of slecht weer, kan het ook buiten plaatsvinden. De lessen worden gegeven door Karin Visser, een professionele trainster die graag net iets meer bereikt, dan dat jij had gedacht.

Proefles

Nieuwsgierig geworden? Kom eens een proefles volgen. Neem een vriend mee en ervaar een nieuwe manier van sporten bij Voorwaarts!

Het aanvragen van een proefles is verplicht en kan via email. Er zal contact worden opgenomen over een geschikte datum voor de proefles waarbij we rekening houden met een eventuele wachtlijst en de grootte van de groep.

Na 2 proeflessen vragen we je in te schrijven als lid van Voorwaarts. Het lidmaatschap bedraagt EUR 42,00 per kwartaal en loopt in ieder geval tot 1 juli 2024.

Heb je hierover vragen of wil je een proefles aanvragen, neem dan contact op via email.

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan