MFB (Men’s Fitness Bootcamp)

dagmaandag
tijdstip20.00-21.00 uur
locatieOud Veluws College, Twello
leidingKarin Visser
Geen foto beschikbaar

Heb je een blessure en kun je daardoor niet meer voetballen/volleyballen? Wil je jezelf uitdagen? Of wil je gewoon een extra uurtje sporten in de week? Dan ben je bij ons aan het juiste adres: beginnend of gevorderd sporter, dat maakt niet uit. De oefeningen kunnen op jouw niveau en naar jouw wens aangepast worden.

De les zal in het teken staan van conditietraining, oefeningen om je core te versterken, aangevuld met een fun-element. De les staat gepland op de maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur in de gymzaal van het oude Veluws College. Maar bij goed of slecht weer, kan het ook buiten plaatsvinden. De lessen worden gegeven door Karin Visser, een professionele trainster die graag net iets meer bereikt, dan dat jij had gedacht.

Nieuwsgierig geworden? Kom eens een proefles volgen. Neem een vriend mee en ervaar een nieuwe manier van sporten bij Voorwaarts!

Na 2 proeflessen vragen we je in te schrijven als lid van Voorwaarts. Het lidmaatschap bedraagt EUR 38,00 per kwartaal en loopt in ieder geval tot 1 juli 2020.