Kleding

Turnpakje

Voor de turngroepen vanaf groep 3 geldt de verplichting dat zij bij inschrijving een clubturnpakje aanschaffen die gedragen wordt bij turnwedstrijden en andere activiteiten die door de afdeling georganiseerd worden.

Het clubturnpakje mag natuurlijk ook tijdens de turntrainingen gedragen worden.

Passen en aanschaf

Tijdens de turntrainingen is er de mogelijkheid om een pakje te passen en aan te schaffen. Dit wordt begeleid door de turnleiding (Puck en Roisin) en dit kan het liefst 5-10 minuten voor aanvang van de les. Het passen en aanschaffen kan alleen als er een ouder of verzorger aanwezig is. Er moet namelijk een bestelformulier ingevuld worden om ervoor te zorgen dat de incasso mogelijk wordt.

In de groepsapp van de turngroepen wordt aangekondigd, wanneer er weer een pas – aanschafmoment is. Ook kan er tussentijds overlegd worden met de leiding om een afspraak hierover in te plannen.

Danslegging

De dansgroepen geldt de verplichting dat ze gekleed gaan in een uniforme zwarte danslegging Domyos van Decathlon (zie afbeeldingen) die zelf aangekocht kan worden. De legging wordt gedragen in de lessen en tijdens de uitvoeringen (Voorwaarts On Stage, Einduitvoering en Dancin’Voorst).

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan