Lidmaatschap

Proeflessen

Het is altijd mogelijk vrijblijvend 2 proeflessen mee te doen om te kijken of de les bij u past. Wij vragen u vriendelijk u van te voren aan te melden voor een proefles via info.gymnastiek@voorwaartstwello.nl. Exacte tijden en locaties vindt u op ons lesrooster.

Onze leiding is voor of na de les beschikbaar voor eventueel extra informatie. Ook voor kinderen geldt hetzelfde. Laat ze gerust een paar keer meedoen om te kijken of het wat is voor uw kind. Sportkleding en gymschoentjes, of bij turnen blote voeten, is prima. Het is geen probleem als u als ouder tijdens de proeflessen aan de zijkant blijft kijken.

Inschrijven

Als u lid wilt worden van de afdeling Gymnastiek, kunt u zich hier aanmelden. Ook is er via de leiding een inschrijfformulier te krijgen mocht digitaal aanmelden een probleem zijn. Na het invullen ontvangt u van onze ledenadministratie een bevestiging via de mail.

Contributies

De contributie wordt per kwartaal via een automatische incasso geïnd. Deze bedragen worden ieder jaar vastgesteld tijdens de Algemene Leden Vergadering van de afdeling Gymnastiek en kunt u terugvinden op de pagina’s onder het kopje aanbod.

Bij het volgen van 2 verschillende (groeps) lessen binnen onze afdeling krijgt u 25% korting op de contributie van deze 2e les. 

Wanneer het lidmaatschap in de loop van het verenigingsjaar wordt opgezegd, blijft er t/m juni contributie verschuldigd.

Afmelden als lid

Opzeggingen dienen voor 1 juni van het lopende contributiejaar schriftelijk, bij voorkeur met reden, bij de ledenadministratie te worden ingediend. Het lidmaatschap loopt van 1 juli t/m 30 juni. Zeg je na 1 juni op dan ben je weer voor een heel seizoen lid.

Afmelden kan via:

info.gymnastiek@voorwaartstwello.nl

Contact

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie toch nog vragen, stel ze dan via info.gymnastiek@voorwaartstwello.nl.

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan