Essentrics

dagmaandag
tijdstip19.00-20.00 uur
20.00-21.00 uur
locatieKulturhus, Spiegelzaal 5 + 7, Twello
leidingWilma Albertus

Wat is Essentrics?

De basis is een excentrische training, het gelijktijdig verlengen en versterken van het lichaam. Naast de originele Essentrics-oefeningen zie je ook de invloed van tai-chi, ballet, yoga en andere vormen van fitness.

Vergeet zware gewichten en intense spierpijn, Essentrics is een 1-uur durende full body workout op muziek voor mannen en vrouwen die goed voelt en goed doet. Zonder urenlange intensieve training, gewichten en moeilijke pasjes. Essentrics is een dynamische workout, gebaseerd op vloeiende stretches en krachttraining voor het hele lichaam. Armen, benen, billen en buik worden strakker en de houding verbetert. De oefeningen zijn veilig en helpen bij het voorkomen en genezen van blessures het verlichten van pijn. Kortom:

Proefles

Iedereen is welkom om een proefles te komen doen. Het aanvragen van een proefles is verplicht en kan via email. Er zal contact worden opgenomen over een geschikte datum voor de proefles waarbij we rekening houden met een eventuele wachtlijst en de grootte van de groep.

Na 2 proeflessen vragen we je in te schrijven als lid van Voorwaarts (vermeld hierbij welk tijdstip de voorkeur heeft). Het lidmaatschap bedraagt EUR 42,00 per kwartaal en loopt in ieder geval tot 1 juli 2024.

Heb je hierover vragen of wil je een proefles aanvragen, neem dan contact op via email.

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan