Nieuws

8 maart 2021

Even voorstellen: Aniek Ruitenbeek

Nieuw in het bestuur is Aniek Ruitenbeek. Zij is Chantal de Boer opgevolgd in de functie van Communicatie & PR. Denk hierbij aan het beheer van de website, social media en de nieuwsbrief. Hieronder stelt Aniek zich voor. En we danken Chantal voor alles wat ze voor onze afdeling heeft gedaan.

Voorstellen

Hoi Allemaal!

Mijn naam is Aniek Ruitenbeek, ik ben 22 jaar oud en sinds januari onderdeel van het gymnastiek bestuur van Voorwaarts. Zelf ben ik binnen Voorwaarts al heel wat jaren actief als handbalster en speel ik in dames 3. Een aantal jaren geleden heb ik met veel plezier bij de afdeling gymnastiek ook dans en gymlessen gegeven aan de jeugd. Op dit moment studeer ik Human Resource Management (HRM) aan Saxion Deventer en zit ik in mijn eerste jaar. Hiervoor heb ik de opleiding sport en bewegen gedaan op het ROC Aventus in Apeldoorn en deze heb ik vorig jaar afgerond. Ik vind het leuk om met anderen iets moois neer te zetten en ergens samen naartoe te werken.

Deze functie is een mooie toevoeging aan mijn studie en iets waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Binnen de afdeling gymnastiek hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren om het sporten en het lesgeven nog leuker te maken.

Hopelijk tot snel bij Voorwaarts!!

Gerelateerd Nieuws

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan