Nieuws

15 mei 2020

JAZZ (12-14 jaar) op vrijdagavond bij S.V. Voorwaarts

Gelukkig is de tijd aangebroken dat er weer (aangepast) gesport mag worden…. En om de week en het schooljaar leuk af te kunnen sluiten (met name voor groep 8 meiden), willen we voor de jeugd van 12-14 jaar JAZZ aanbieden op vrijdagavond van 20.15-21.15 uur. De vrijdagavond is een perfecte avond om te dansen en te combineren met andere sporten doordeweeks.

JAZZ is de basis van de hedendaagse hippe dansen. De les begint met een technische warming-up om de les ontspannen te starten. Vervolgens bestaat de les uit oefeningen voor houding, evenwicht, kracht, lenigheid en coördinatie. Halverwege de les is er een korte drinkpauze en de les wordt afgesloten met een choreografie. Samen dansen dus.

Ga jij straks naar het eerste of tweede jaar van het Voortgezet Onderwijs en heb je zin om samen met vriendinnen de week en het schooljaar dansend af te sluiten? Kom dan naar JAZZ op de vrijdagavond bij S.V. Voorwaarts.

Bij minimaal zes geïnteresseerden starten we met een aantal proeflessen:
• 5, 12, 19 en/of 26 juni 2020
• 20.15 – 21.15 uur
• sportpark aan de Laene
• onder leiding van Eva Knol en Lincy Oosterwegel (twee super professionele en enthousiaste leidsters)

Meld je snel aan, dan maken we er een paar leuke weken van met elkaar en je (nieuwe) vriendinnen.

Aanmelden kan via het contactformulier op http://www.voorwaartstwello.nl/gymnastiek/contact/, waarna wij de inschrijving via de mail aan jou bevestigen. Heb je nog vragen, dan kun je ze ook via dit contactformulier stellen of op de mail naar info.gymnastiekvoorwaarts@gmail.com.

Gerelateerd Nieuws

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan