Nieuws

24 augustus 2020

Peuter- en kleutergym start weer op 5 september

>> Alle peuters en kleuters van Twello opgelet

Na een periode buitensporten ziet het er naar uit dat we weer naar binnen gaan vanaf september 2020. En we hebben nog ruimte in de peuter- en kleutergroepen voor extra leden.

Zaterdagochtend Jachtlust

Heb jij een zoon of dochter thuis die zin heeft om met leeftijdsgenootjes te klimmen, klauteren, rennen, schommelen en spelletjes te doen? Kom dan vanaf 5 september 2020 op zaterdag naar de Multizaal van Sporthal Jachtlust in Twello. Daar staat een enthousiast en professioneel team jeugdleiding voor je klaar.

De peuters (vanaf 2,5 jaar) zijn welkom tussen 09.30 en 11.00 uur en de kleuters (4 tot 6 jaar) tussen 11.00 en 13.00 uur. Bekijk het lesrooster voor al ons aanbod.

Nooit saai

Eén ding weten we zeker: het is er nooit saai. Iedere week hebben we een gevarieerd programma zodat je elke keer iets nieuws en leuks leert. Hiermee werken de kinderen spelenderwijs aan de ontwikkeling van hun motoriek waar ze hun hele leven profijt van hebben. Verder organiseren we gedurende het seizoen leuke extra evenementen, zoals een pietenochtend.

Aanmelden proefles

Wij hebben zin om weer te gaan beginnen! Kom je ook?
Aan de ouders: wil je jouw peuter of kleuter een proefles laten volgen, meld je dan aan via het contactformulier.

Gerelateerd Nieuws

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan