Nieuws

20 september 2019

Sportieve mannen opgelet!

Met ingang van dit seizoen introduceert S.V. Voorwaarts een nieuwe les voor mannen. Heb je een blessure en kun je daardoor niet meer voetballen/volleyballen? Wil je jezelf uitdagen? Of wil je gewoon een extra uurtje sporten in de week? Dan ben je bij ons aan het juiste adres: beginnend of gevorderd sporter, dat maakt niet uit. De oefeningen kunnen op jouw niveau en naar jouw wens aangepast worden.

De les zal in het teken staan van conditietraining, oefeningen om je core te versterken, aangevuld met een fun-element. De les staat gepland op de maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur in de gymzaal van het oude Veluws College. Maar bij goed of slecht weer, kan het ook buiten plaatsvinden. De lessen worden gegeven door Karin Visser, een professionele trainster die graag net iets meer bereikt, dan dat jij had gedacht.

Nieuwsgierig geworden? Kom eens een proefles volgen, neem een vriend mee en ervaar een nieuwe manier van sporten bij Voorwaarts!

Aanmelden kan via het formulier op https://www.voorwaartstwello.nl/lid-worden/ waarna wij de inschrijving via de mail aan jou bevestigen. Heb je nog vragen, dan kun je ze ook via het contactformulier stellen of op de mail naar info.gymnastiekvoorwaarts@gmail.com.

Gerelateerd Nieuws

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan