Nieuws

14 januari 2020

Nieuwe aanwinsten binnen de gymnastiek leiding

Met veel plezier kunnen we een drietal nieuwe aanwinsten binnen onze leiding aankondigen. Ze stellen zich graag voor:

Mijn naam is Puck Beem en ik ben 14 jaar. Ik zit in de 3e klas. Na de zomervakantie van 2012 ben ik op turnen gegaan bij juf Loudi. Ik was thuis constant aan het turnen en wilde daarom op turnen. Turnen vond ik heel leuk om te doen. Eerst had ik les op zaterdagochtend en toen ik ouder werd op donderdagavond. Nu mag ik zelf aan de kleintjes en de oudere meiden les geven. Ontzettend leuk om als ‘hulpje’ naast de leiding te staan. Binnenkort ga ik samen met Floor van der Veer de opleiding bij de KNGU volgen. Ik heb daar veel zin in en hoop nog wat jaartjes les te geven!

Ik ben Floor van der Veer, ik ben 13 jaar oud en woon in Twello. Ik ben juf bij de peutergym en vind het super leuk om te doen. Vroeger zat ik ook altijd op de gym bij Voorwaarts en keek ik altijd op naar de juffen, en nu ben ik er zelf een! Ik ben heel blij dat ik  dit nu mag doen, dus het gaat zeker goed komen!

Ik ben Eva, 19 jaar oud en ik ben dit jaar begonnen met lesgeven bij Voorwaarts. Zelf woon ik in Zutphen met mijn ouders en twee zussen. Ik ben al jong begonnen met dansen. Sinds mijn vierde zit ik op jazzdans en dat is dan ook mijn favoriete dansstijl ? Met veel plezier geef ik nu les bij Voorwaarts! Ik zit in het tweede jaar van de dansopleiding bij Aventus. Daar krijg ik voornamelijk les in ballet, modern en jazzdans om zo nog beter te worden als danser, maar ook als dansjuf!

Gerelateerd Nieuws

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan