Nieuws

8 oktober 2019

Nieuwe bestuursleden

Binnen het bestuur hebben we met veel plezier een drietal nieuwe bestuursleden mogen verwelkomen. Nicolet Dollenkamp als penningmeester, Heidi Wilts voor personeelszaken en Corry Klunder voor de accomodatie en middelen. Zij stellen zich graag aan u voor!

Mijn naam is Nicolet Dollenkamp, 45 jaar oud en woon samen met Erik en onze 2 dochters Indy en Isis in Twello. Ik woon mijn hele leven al in Twello en was in mijn jeugd lid van de afdeling Gymnastiek van Voorwaarts. Ik ben dus opgegroeid met Voorwaarts. Mijn vader en moeder stonden tot en met vorig seizoen nog wekelijks te tappen in de kantine van Sportpark de Laene.
Isis (7) zit op turnen en Indy (10) is dit seizoen gaan handballen, na een aantal jaren te hebben geturnd. Ik realiseer me dat vrijwilligers in het verenigingsleven onmisbaar zijn, dus ook ik wil mijn bijdrage leveren aan de club.
Ik werk als accountant bij SNP Adviseurs in Twello, dus heb wel iets met cijfers, vandaar het penningmeesterschap van de afdeling Gymnastiek. Ik hoop wat kennis, financiële structuur en gezelligheid mee te brengen in het bestuur. Mijn eerste ervaringen zijn positief en warm. Het gaat dus zeker goed komen.
Tot ziens bij Voorwaarts!

Mijn naam is Heidi Wilts, 41 jaar, getrouwd met Richard en moeder van Lars (8 jaar), Lynn (6 jaar) en Amara (4 jaar). We wonen sinds eind februari 2016 met veel plezier aan de Zonnebergstraat, officieel dus in Wilp, maar voor ons gevoel in Twello.
Ik werk voor de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) als reintegratieadviseur. Als tweedelijns HR adviseur adviseer en begeleid ik directie/leidinggevenden/medewerkers bij langdurige ziekte richting eigen werk, of als dat niet kan naar ander werk. Een afwisselende baan die me de nodige uitdaging biedt.
Onze dochter Lynn zit sinds vorig jaar met heel veel plezier op dansles bij Voorwaarts. Het was leuk om haar te zien genieten tijdens de optredens. Fijn dat ik ook mijn steentje bij kan dragen door de coördinatie jeugdleiding op mij te nemen.
Graag tot ziens!

Sinds 2009 woon ik met Martijn, Stijn en Elise in een heerlijk huis, op een mooie plek, in dit fijne dorp Twello!
Van jongs af aan is mijn dochter actief bij Voorwaarts. Een omnivereniging als Voorwaarts is ideaal om als kind te ontdekken welke sport bij jou past. Voetbal, turnen én beachvolleybal: ze heeft het allemaal met veel enthousiasme gedaan. Maar de meeste lol heeft ze met dansen, al jaren.
In mijn dagelijkse werk wil ik mij heel graag gaan richten op GIS. Daarom ben ik, na 9 goede jaren, gestopt met mijn eigen bedrijf en ben ik nu van alles aan het leren over cartografie en data-analyse. Ik hoop dat ik snel aan de slag kan binnen dit superleuke vakgebied!
Ondertussen help ik met veel plezier het gymbestuur met de accommodatieplanning. Het niet alleen leuk om de club te helpen, maar het is gewoon ook heel gezellig om met de leden van dit bestuur samen te werken ?

 

Gerelateerd Nieuws

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan