Nieuws

15 februari 2023

Valentijnsavond aan de Laene

Dinsdagavond 14 februari jl. kwamen de volwassen leden van de afdeling Gymnastiek van S.V. Voorwaarts allen in het rood gekleed naar ons clubgebouw aan de Laene voor deze speciale avond. Een bedankje voor al deze leden die wekelijks bij ons sporten en veel vertrouwen en plezier meebrengen!

De leden werden warm onthaald en kwamen alles over topsport te weten. Ilse Poll werd geïnterviewd door Eline Berendsen en de anekdotes waren geweldig. Maar liefst 8 x Nederlands kampioen is niet niks. En wat er allemaal bij komt kijken. Poeh!

Na de pauze trad Jonneke Siebrand op. Haar talent om op de piano en met haar stem het publiek te verwarmen is enorm. Met geïmproviseerde liedjes en prachtige verhalen uit het publiek, werd het echt hartverwarmend. Dat is waar deze vereniging voor staat; een echte familie-vereniging.

Odine, van Odine-maakt-je-mooi heeft 3 dames prachtig opgemaakt en ons allemaal weer voorzien van handige tips en trucs. Wat worden we knap.

Gezelligheid stond voorop, samen zijn, bijpraten, lachen, zingen, dansen, hapje, drankje, de avond vloog voorbij. De mooiste in het rood geklede dame werd beloond met een tegoedbon van Buitink Sport 2000 ter waarde van EUR 50, en uiteraard was er voor alle aanwezigen een kleinigheidje om mee naar huis te nemen.

Zo’n geweldige avond regelen, kunnen we niet alleen. Daarom willen we hierbij nogmaals iedereen die een bijdrage heeft geleverd enorm bedanken: Buitink Sport 2000, Business Vrienden van Voorwaarts, Buurman Vlees en vis, Etos, Expert, KookX, Oonk, Van Hees Versmarkt, shoppen bij Veertje, de Zuivelhoeve, barmannen Henk Gerrits en Erik Pereboom en niet te vergeten alle aanwezige dames!

Gerelateerd Nieuws

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan