Nieuws

15 februari 2020

3e editie van de Valentijnsavond!

Vrijdagavond 14 februari 2020 kwamen de leden van de afdeling Gymnastiek van S.V. Voorwaarts allen in het rood gekleed naar ons clubgebouw aan de Laene voor deze speciale avond. Een bedankje voor al deze leden die wekelijks bij ons sporten en veel vertrouwen en plezier meebrengen!

Na een welkomstwoord van Marike Smit, voorzitter van de afdeling Gymnastiek, werden de leden in de leeftijd van 44 tot en met 88 jaar (!) verdeeld over 12 groepen en gingen ze met elkaar de strijd aan in een heuse Voorwaarts quiz. Een diversiteit aan vragen in verschillende categorieën kwam voorbij, geschiedenis, landen, rekenen, bekende plekken in Twello, gymnastiekhoudingen en zelfs prijzen uit de winkel van onze sponsor Jumbo moesten geraden worden. Ook onderdeel van de quiz was de Muziekbingo. Sabine Dellink bracht live oude hits ten gehore waarvan de artiesten geraden moesten worden. Team twee, ‘De Tweetjes’ ging er met de 1e plaats vandoor, Team 9 ‘De Winnaars’ met een 2e plaats, Team 3 ‘Red Riema’ met een 3e plaats en Team 11 ‘De Elfjes’ met de poedelprijs.

Gezelligheid stond voorop, samen zijn, bijpraten, lachen, zingen, hapje , drankje, de avond vloog voorbij. De mooiste in het rood geklede dame werd beloond met een tegoedbon van Buitink Sport 2000 ter waarde van EUR 25,- en uiteraard was er voor alle leden een kleinigheidje om mee naar huis te nemen.

Zo’n geweldige avond regelen, kunnen we niet alleen. Daarom willen we hierbij nogmaals iedereen die een bijdrage heeft geleverd enorm bedanken: Jumbo, Buitink Sport 2000, Business Vrienden van Voorwaarts, barmannen Henk Gerrits en Erik Pereboom en niet te vergeten alle aanwezige dames!

Bekijk hier de foto’s!

Gerelateerd Nieuws

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan