Streetdance

dag dinsdag
tijdstip18.00-19.00 uur (12-14 jaar)
19.00-20.00 uur (vanaf 15 jaar)
locatieSporthal Jachtlust, Multizaal,Twello
leidingGillian Meijer
Geen foto beschikbaar

Wat is Streetdance?

Streetdance is een stoere vorm van dans en is een verzamelnaam van diverse dansvormen. In deze les starten we met een warming-up en diverse conditie- en krachtoefeningen. Daarna gaan we aan de slag met een choreografie, meestal bedoeld voor een voorstelling. We eindigen met een cooling down.

Extra

Naast de wekelijkse lessen organiseren we ieder seizoen extra activiteiten, zoals een spelletjesochtend voor de jongste leden, een dansdemo en een gezamenlijke einduitvoering met de hele jeugdafdeling Gymnastiek. Ook is het mogelijk deel te nemen aan de jeugdactiviteiten die door de omni vereniging georganiseerd worden, denk aan: sinterklaas en bingo.

Proefles

Iedereen is welkom om een proefles te komen doen. Het aanvragen van een proefles is verplicht en kan via info.gymnastiek@voorwaartstwello.nl. Er zal contact worden opgenomen over een geschikte datum voor de proefles waarbij we rekening houden met een eventuele wachtlijst en de grootte van de groep.

Wat je nodig hebt, is goede zin en makkelijk zittende kleding en zaalschoenen.

Tijdens de proeflessen is het toegestaan dat je als ouder blijft kijken. Zodra je kind is ingeschreven, geldt de huisregel dat je alleen de eerste en laatste 5 minuten van de les aanwezig bent. Een aantal keer per seizoen organiseren we kijklessen waarbij je van harte welkom bent het laatste half uur te kijken om te zien wat de vorderingen van je kind zijn.

Na 2 proeflessen vragen we u in te schrijven als lid van Voorwaarts Gymnastiek.
Het lidmaatschap bedraagt EUR 45,00 per kwartaal en loopt in ieder geval tot 1 juli 2023.

Heb je hierover vragen of wil je een proefles aanvragen, mail ons dan via info.gymnastiek@voorwaartstwello.nl.

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan